kerstactiviteiten voor bedrijven

Wat zijn uw ideeën bij een goed kerst evenement?

Kerstactiviteiten bedrijf evenementKleine & grote bedrijfsevenementen

Wij ondersteunen bedrijven met de organisatie van kleine en grote bedrijfsevenementen tijdens kerst en de verdere wintermaanden. Wij zijn sterk in uitvoering, organisatie, materiaal, sfeer en kwaliteit.

kerstactiviteiten bedrijf evenement kerstmarkt dorp

Winter catering kerstactiviteiten

Kerstactiviteiten bedrijf kerstman kerstpakket

Kerstborrel organiseren

U heeft een idee, maar wilt alleen de lusten en niet de lasten? Dan is een compleet verzorgde kerstborrel uw redder in (borrel) nood. Binnen 2 uur zetten wij bij uw een mini-kerstdorp op de stoep.

Kerst bedrijfsfeest 

Verwacht u meer dan 200 bezoekers, dan kunt u al bijna niet meer spreken van een kerstborrel. Op schalen is bij ons geen probleem, we zitten goed in de materialen en personeel.

Nieuwjaarsreceptie/borrel

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het organiseren van de nieuwjaarsreceptie? Wat heeft u nodig? Wij helpen met hapjes, drankjes, personeel, materiaal en decoratie.

Winter catering

U wilt uw huurders, werknemers, klanten of bezoekers trakteren tijdens de wintermaanden. Verzin het zelf of kies voor een cateringconcept van Winter-entertainment.nl.

Kerstpakketten & relatiegeschenken uitdelen

Verras uw werknemers of klanten en doe het eens anders? Laat een mini-kerstdorp plaatsen en organiseer een kerstborrel voorafgaand of laat uw werknemers of klanten verrassen door dé enige echte Kerstman.

Kerstdecoratie & maatwerk

Kan uw bedrijf, hotellobby, winkel of filmset wel wat meer kerstsfeer gebruiken? Wij decoreren uw boom en nemen een fijne kerstsfeer mee naar uw bedrijf! Van vuurkorf tot complete kerstdorpen.

Wat verzorgen wij nog meer door het jaar heen?

Winter-entertainment.nl is onderdeel van 1,2..8 Entertainment & Promotie. 1,2..8 houdt zich voornamelijk bezig met winkel-, merk- en winkelcentrumpromotie in de breedste zin. Zowel off- als online timmert 1,2..8 behoorlijk aan de weg. Graag nodigen wij u uit voor een kijkje in onze keuken: www.128promotie.nl = ons online visitekaartje voor bedrijven, winkeliers en winkelcentra. Wij bieden dus meer dan alleen een winter entertainment!