Kerst entertainment

Hét leukste Kerst entertainment van Nederland!

Sinds 1997 is Winter-Entertainment elk jaar weer druk met alle vormen van entertainment. Juist daarom weten wij precies wat te doen en welke act, activiteiten of actie het beste past bij onze opdrachtgevers. Zo ook hebben wij de wereld van kerst entertainment door de jaren heen zien veranderen. Uitstraling, punctualiteit, transparantie en kwaliteit zijn anno nu veel belangrijker geworden.

Welke van ons entertainment boekt u dit jaar?

Op deze pagina staat een standaard aanbod aan kerst entertainment. Kies vooral wat past bij uw evenement en wij denken graag met u mee als uw invulling er niet tussen staat of passen bestaand entertainment aan voor uw wensen. Want onze ervaring; elk kerstfeest is weer anders. Komt u er niet uit? Bel of stuur ons op deze pagina een kort bericht.

90% = maatwerk dus bel of stuur ons een bericht, wij bespreken uw plannen en onze mogelijkheden.

[/cws-widget]

Kerst entertainment inhuren huren boeken bij winterWinter & Kerst entertainment

Alles wat kerst betreft, onze mogelijkheden zijn eindeloos! Zo organiseerden wij tijdens de afgelopen twee decennia verschillende grote afwijkende producties voor marketingbureaus , bedrijven en grote winkelcentra. Als voorbeeld een kerstparade met ruim 50 deelnemers waar zelfs Disneyland jaloers op kan zijn.

Verschillend straattheater en uiteraard te vinden op verschillende kerstmarkten door heel het land. Voor ons en voor onze opdrachtgevers een perfecte combinatie omdat kerst entertainment vaak niet alleen gaat..

Er is altijd een nieuwe locatie en gelegenheid en laten wij daar nou net op in gespeeld zijn. Samen met het magazijn van 1,2..8 Entertainment de organisatie skills van 1,2..8 promotie en het overige materiaal van onze toeleveranciers kunnen wij elke kerst opdracht tot een sprookjesachtig einde brengen.

[/col][/cws-row]