Winterfeest of winterfair organiseren?

Winterfeest of winterfair organiseren?

In de breedste zin van het woord organiseren wij winterfeesten voor bedrijven en winkeliers. Verras uw collega’s, personeel of uw klanten met een winters event. Denk bijvoorbeeld aan de invulling van een nieuwjaarsborrel, eindejaarsfeest, bedrijfsevenement of personeelsfeest. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij elke locatie in een handomdraai om te toveren tot een winterwonderland. Onze kracht zit niet alleen in ons enthousiasme en passie voor het vak maar we hebben ook alles zelf in huis. Dit betekent volledige ontzorging voor u van theelepel tot priklicht en van een complete winter bbq tot een reuze arrenslee of sneeuwpop. En dat altijd voor een totaalprijs zonder financiële verrassingen achteraf.

Wat voor een winterfeest idee u ook heeft, onze creatieve boys en girls staan klaar om mee te denken. Het gaat vaak om maatwerk dus bel of stuur ons een bericht en we bespreken uw plannen en onze mogelijkheden.

Winter-Entertainment organiseert en voert uit:

Kerstmarkt verkoop en kersthuisjes

Winterfairs

Winterfair organiseren? In een winkelcentrum, stadskern, dorp of bedrijfshal dat maakt voor ons niet uit. Elke locatie biedt andere unieke eigenschappen die we meenemen in de opzet van een winterfair. Een ding is zeker we creëren altijd een gezellige wintersfeer en bieden diverse entertainment opties waar elke bezoeker van geniet.

808cabbf-5d2d-44ac-a5b6-10b8935ccec0

Bedrijfsfeesten winter

Genieten van een magische winterse sfeer tijdens een personeels- of bedrijfsfeest? Wij geven uw eigen locatie (kantoor(tuin), bedrijfshal of parkeerplaats etc.) een complete metamorfose. Glühwein of warme chocomelk bij binnenkomst (champagne mag natuurlijk ook), de geur van dennennaalden en als het even kan een gezellig haardvuur. Onze winter decoratie maakt het plaatje compleet.

119125041_841098172961198_967419474327317236_n

Winter bbq’s

Verwen het personeel met een heerlijke barbecue met kwaliteit vlees, verse ingrediënten en live bereid. Onze professionele kok bereid heerlijke hapjes op uw locatie. Hij bakt, kookt, grilt, rolt, roert, stoomt, marineert en geeft tips. De hostess deelt uit.

WhatsApp Image 2022-12-02 at 20.40.16

Nieuwjaarsreceptie of nieuwjaarsborrel

Compleet verzorgd en op locatie bieden wij u een nieuwjaarsreceptie op maat. In de basis plaatsen wij afhankelijk van het aantal personen een winters dorp met houten huisjes, witte decoratie en wijntonnen als statafels. Wij zorgen voor de hapjes, drankjes, muziek en microfoon. Omdat wij uit ervaring spreken dat er altijd even gespeecht zal worden.

119189996_841098279627854_4706718108285702934_n

Winter catering

Verwen het personeel, klanten of bezoekers met stamppotten, erwtensoep, glühwein en chocolademelk. Proef de winter met heerlijke stamppot boerenkool, zuurkool, andijvie. Met worst uiteraard. Inclusief sfeervolle winterse setting, food, drinks, hostessen en benodigdheden. Vega of halal ook mogelijk.

a3dae2cf-c564-45b5-aec4-4439e0bec098

Thema winterhuisjes

Wij leveren thema winterhuisjes met of zonder promotiedame of -heer, sfeermuziek, disposables en overige benodigdheden. Denk aan koek & zopie, glühwein kraam, chocomelk kraam, warme snert kraam etc. Maar ook zijn onze thema winterhuisjes in te zetten bij bijvoorbeeld sampling of uitdeel acties.

SETTING BOL.COM

Winter decoratie

Wij hebben een grote loods vol met houten en witte rekwisieten. Daarnaast hebben wij een aardig netwerk van toeleveranciers met elk hun eigen specialiteit. Dus zoekt u een ski gondel, arrenslee of verlichting? Dan zijn dat ook zaken waar wij u verder in kunnen helpen.

Kerstdorp 1150 x 400 px

Doen-Eten-Kijken

Het alternatief voor de markt/braderie. Doen-Eten-Kijken is een evenement wat niet alleen dynamisch is richting haar bezoekers maar ook naar de organisatie/winkeliersvereniging. Wij vinden het belangrijk dat het concept aansluit bij uw wensen maar ook bij die van de bezoekers, wijk, dorp of stad. Zodoende is elk Doen-Eten-Kijken evenement anders en uniek.

Waarom kiezen voor Winter Entertainment?

Als u met Winter-entertainment.nl samenwerkt kiest u voor kwaliteit in uitvoering en uitstraling. Onze houten winterhuisjes, tafeldames, kerstmannen en winterengelen zien er elk jaar weer fantastisch uit. We hebben de laatste jaren flink geïnvesteerd in kleding, decoratie en personeel om zo de kwaliteit te waarborgen en onze diensten verder te ontwikkelen. Van A tot Z nemen wij de organisatie en uitvoering van uw winterfeest uit handen. Zo kunt u ook genieten van fijne (mid)dag of avond.

Enkele referenties van Winter Entertainment:

Wij zijn een totaalaanbieder maar bieden ook deeloplossingen. Bel of stuur een bericht en bespreek met ons de mogelijkheden. Samen organiseren we een geweldig winterfeest!