Kerstactiviteiten winkelcentrum

Wat zijn uw ideeën voor de kerstactiviteiten van uw winkelcentrum?

kerstactiviteiten winkelcentrum promotie kerstKerstactiviteiten voor uw winkelcentrum

Sinds 1997 werken wij voor winkelcentra door heel Nederland en helpen bij de promotieactiviteiten en zo ook tijdens de feestdagen. Wat wij allemaal doen is iets te veel om op te noemen omdat wij voornamelijk maatwerk leveren omdat elk winkelcentrum andere wensen en doelgroepen heeft. 

Winter-entertainment.nl is sterk in uitvoering, organisatie, materiaal, sfeer en kwaliteit.

kerstactiviteiten winkelcentrum setting paars HP

kerstactiviteiten winkelcentrum promotieteam kerst

kerstactiviteiten winkelcentrum winter decoratie

Consumenten- & uitdeelacties

Ook tijdens en voor de feestdagen verzorgen wij consumentenacties, maar dan met een kerst-jas aan. Uitdeelacties doen het altijd goed! Trakteer uw bezoeker op eigen producten of andere kerst lekkernijen.

Sfeer & beleving – settings

Waar moet u aan denken bij een kerstsetting? Neem als voorbeeld de foto van City of Wishes bovenaan deze pagina. Samen met de opdrachtgever kwamen wij tot deze uitstraling welke is door gevoerd in alle off- en online uitingen.

Kerstdecoratie

Verras uw bezoekers met sfeervolle kerstdecoratie in uw winkelcentrum. Wij helpen winkeliersverenigingen met het decoreren en verlichting van hun centrum. Let op! Dit is altijd maatwerk.

Entertainment & straattheater

Voor jong en oud wat wils! Wij noemen wat kerstactiviteiten: het snowglobe knutselterras, de kerstbengels, kerst DJ op wielen, de levende kerstboom, de enige echte Kerstman en de gekke kerstkabouter. Dit zijn echter enkele voorbeelden, er is nog veel meer mogelijk! Lees verder bij het volgende kopje.

Maatwerk

Ons werk is altijd maatwerk want elke winkelcentrum behoeft kerstactiviteiten op maat. Vaak heeft een winkeliersvereniging al leuke ideeën of activiteiten die in het verleden hebben gewerkt. Samen komen wij al jaren tot de juiste combinaties.

Wat verzorgen wij nog meer door het jaar heen?

Winter-entertainment.nl is onderdeel van 1,2..8 Entertainment & Promotie. 1,2..8 houdt zich voornamelijk bezig met winkel-, merk- en winkelcentrumpromotie in de breedste zin. Zowel off- als online timmert 1,2..8 behoorlijk aan de weg. Graag nodigen wij u uit voor een kijkje in onze keuken: www.128promotie.nl = ons online visitekaartje voor bedrijven, winkeliers en winkelcentra. Wij bieden dus meer dan alleen een winter entertainment!