Kersthuisje

Winter-Entertainment.nl heeft alles in huis om een complete kerstmarkt te organiseren, maar u kunt bij ons ook prima één kersthuisje huren. Een enkel kersthuisje wordt vaak ingezet in een winkelstraat of bij een bedrijf voor de deur. Men kiest ervoor om vanuit het huisje te verkopen of chocolademelk uit te delen, maar de mogelijkheden rijken verder!

Met onze kersthuisjes bouwen wij kerstdorpen in verschillende kleuren en maten voor bedrijven, cateraars en kerstmarkten. Waar nodig vullen wij de huisjes aan met stroom en verlichting. Ook kunnen wij u helpen met de verdere invulling van de huisjes. Staan alle kersthuisjes vervolgens als een huis mag er gestart worden met de kerstdecoratie.

Beschrijving

Decoratie voor uw kersthuisje huren

Standaard zijn onze kersthuisjes voorzien van een guirlandes, kerstverlichting, 2 paar ski’s en wat kerstcadeaus. Gaat u liever voor een vollere uitstraling of wilt u de ruimte verder decoreren? Kies dan voor een extra decoratiepakket.

Heeft u nog geen invulling voor uw kersthuisje?

Wij leveren indien gewenst het personeel en uitdeelwaar: choclademelk, glühwein, soep, stamppot, poffertjes, pannenkoeken etc.

Extra informatie voor een kersthuisje huren

  • Een kersthuisje is volledig afsluitbaar
  • Bij elk huisje leveren wij een standaard decoratie pakket
  • Wij plaatsen en verwijderen de huisjes door heel Nederland
  • Bij afname van meerdere huisjes geldt een staffelkorting
  • Bij verhuur voor meerdere dagen geldt een staffelkorting

Klik op de afbeelding voor de maatvoering

Andere suggesties…