Winterlunch

Verras uw medewerkers of klanten met een veelzijdige Winterlunch van Winter-Entertainment.nl. Een compleet cateringconcept welke op locatie wordt opgebouwd.

In mum van tijd staat er een compleet winters dorp bij u voor het pand, op de parkeerplaats of bij u binnen. Ons personeel zorgt ervoor dat alles vlekkenloos verloopt en na afloop wordt het hele evenement weer keurig opgeruimd en uw ruimte aangeveegd.

Afhankelijk van het aantal mensen plaatsen wij 1 tot 50 houten winterhuisjes en passen wij het menu hierop aan.

Benieuwd hoe uw eigen Winterlunch eruit kom te zien? Bel ons voor de mogelijkheden of stuur ons een kort bericht.

Beschrijving

Wij plaatsen de houten huisjes op een strategische plek en in de juiste volgorde. De huisjes worden voorzien van stroom en verlichting en het winterdorp wordt versierd met witte decoratie. Zo ontstaat er een mooi plein met zit en sta gelegenheid en indien nodig plaatsen wij heaters. Hier en daar een prullenbak en een vers winterboeket op elke tafel, de muziek staat aan en ons personeel heeft zich inmiddels omgekleed en nemen plaats in de huisjes. De Winterlunch staat nu klaar voor gebruik; aan tafel en eet smakelijk!

Waar kunt u allemaal uit kiezen?

Winter-entertainment.nl werkt voornamelijk met biologische toeleveranciers. Dit merken onze opdrachtgevers in smaak en kwaliteit. De invulling van de Winterlunch is helemaal aan u. Wij vertellen u wel als het niet haalbaar is, echter komt dit zelden voor. Voor gemiddelde Winterlunch van plusminus 100 personen plaatsen wij 4 houten huisjes waarvan 1 met fris & sappen, 1 met luxe belegde broodjes, 1 met stamppot en een huisje met soepen.

Heeft u een wat groter evenement, dan kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor: warme chocolademelk, glühwein (evt. alcoholvrij), poffertjes, pannenkoeken, hotdogs, smoothies en nog veel meer…

Andere suggesties…