Kerstmarkt organiseren

Wat zijn uw ideeën bij een kerstmarkt organiseren?

Kerstmarkt organiserenEen kleine of grote kerstmarkt organiseren

Winter-entertainment.nl biedt ondersteuning bij het organiseren van uw kerstmarkt tijdens de wintermaanden. Wij zijn sterk in uitvoering, organisatie, materiaal, sfeer en kwaliteit. Een totaal-aanbieder die de klappen van de zweep kent. Dus komt u er niet helemaal uit met de organisatie van uw kerstmarkt, wellicht kunnen wij u verder helpen.

kerstmarkt organiseren huisjes kramen

Kerstmarkt organiseren entertainment

kerstmarkt organiseren decoratie

Houten huisjes & kramen

De basis van een kerstmarkt is toch wel de markt. Dit kunt u op verschillende manieren invullen. Onder aan de lader staat een ouderwetse marktkraam, maar mooie houten kramen en huisjes behoren ook tot de mogelijkheid.

Aankleding & kerstdecoratie

De basis staat en u heeft vulling voor alle huisjes en kramen kunt u starten met de aankleding. Bij onze huisjes krijgt u een standaard decoratiepakket met cadeaus, ski’s en een slee.

Tot de mogelijkheden behoren ook kerstbomen, een arrenslee, een gondel, houten statafels, opblaas-decoratie, tapijt en rode loperservice, vuurkorfen etc.

Catering & uitdeelacties

Wat delen wij uit tijdens de wintermaanden? Warme chocolademelk, glühwein, erwtensoep, poffertjes, craps, kerstkransjes, hotdogs, stamppot, belegde broodjes, donuts, chocolade, pannenkoeken etc. zit er iets voor u tussen?

Kerstentertainment, muziek & straattheater

Maak uw kerstmarkt af met kerstentertainment, muziek en straattheater. Onder het kopje ‘kerst‘ staat een krachtig assortiment met leuk entertainment om uw kerstmarkt/sfeer mee af te maken.

Wat verzorgen wij nog meer door het jaar heen?

Winter-entertainment.nl is onderdeel van 1,2..8 Entertainment & Promotie. 1,2..8 houdt zich voornamelijk bezig met winkel-, merk- en winkelcentrumpromotie in de breedste zin. Zowel off- als online timmert 1,2..8 behoorlijk aan de weg. Graag nodigen wij u uit voor een kijkje in onze keuken: www.128promotie.nl = ons online visitekaartje voor bedrijven, winkeliers en winkelcentra. Wij bieden dus meer dan alleen een winter entertainment!