Kerstman inhuren

kerstman inhuren

Kerstman inhuren bij Winter-entertainment.nl

Ook dit jaar komt de Kerstman weer naar ons land om het grote kerstfeest te vieren. Nu snapt u zelf ook wel dat de Kerstman geen tijd heeft om alle bedrijven en evenementen van Nederland te bezoeken. Wij zijn de beroerdste niet en helpen elke jaar een handje mee met de top drukte. Bij ons kunt een voor elke gelegenheid een professionele Kerstman inhuren.

Waarom een Kerstman inhuren?

Nou, bijvoorbeeld om kerstpakketten uit te delen binnen uw bedrijf, maar ook om langs uw klanten te rijden met een relatie geschenk. Ook komt de beste man vaak zat op een kerstborrel of kerst bedrijfsfeest op visite, loopt hij vaak zijn rondjes op een winkelcentrum of zit de Kerstman bij een prachtig kerstsetting op zijn troon voor een meet & greet met direct print service.

Wat heeft de Kerstman allemaal in phetto?

Onze kerstman is op leeftijd, welbespraakt, heeft een top kostuum, denkt mee en is flexibel. Sommige hebben ervaring binnen grote corporate organisaties, een enkeling speelt zelfs gitaar. Onze kerstmannen weten er altijd een geslaagd feest van te maken. Schroom niet en kom maar op met uw ideeën het blijft altijd een heerlijke uitdaging om weer iets niets te verzinnen.

Wilt u graag hulp bij het maken van de juiste keuzes? Klik hier voor contact, we helpen u graag!

Niet alleen in de wintermaanden verzorgen we verschillend entertainment en feestelijkheden, wij entertainen het hele jaar door! Kijk eens op 1,2..8 Promotie.nl, of en bekijk het totale aanbod.