Arrenslee Fotobooth: De perfecte toevoeging voor jouw winters event!

De feestdagen zijn een tijd van gezelligheid, warmte en vreugde. Een van de meest iconische symbolen van deze periode is de Kerstman, die samen met zijn rendieren cadeaus rondbrengt in zijn arrenslee. Dit beeld roept bij veel mensen warme herinneringen op en zorgt voor een gevoel van nostalgie. Om deze magie vast te leggen, is er nu de Arrenslee Fotobooth.

De Arrenslee Fotobooth is een unieke manier om de feestdagen te vieren en herinneringen vast te leggen. In plaats van alleen een foto te maken met de Kerstman, kun je nu op de foto met de Kerstman in zijn arrenslee. Dit geeft een extra dimensie aan de foto’s en maakt het nog leuker om ze terug te kijken.

 

Zo wordt de Arrenslee Fotobooth al ingezet

Kinderen en volwassen kunnen de arrenslee instappen en nemen plaats naast de Kerstman. Vervolgens wordt er een foto gemaakt, waarbij je kunt kiezen uit verschillende achtergronden en settings. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een winterlandschap met sneeuw en ijs, of juist voor een gezellige huiskamersetting met kerstversiering en cadeaus. Na afloop krijg je de foto direct mee als aandenken aan deze unieke ervaring. De Arrenslee Fotobooth is al een unieke toevoeging gebleken op de volgende evenementen;

 

Fotobooth tijdens kerstborrel of bedrijfsfeest

Op het bedrijfsfeest of kerstborrel kan de Arrenslee Fotobooth worden geplaatst op een centrale plek, zodat iedereen er gemakkelijk bij kan. Het is een activiteit die door alle medewerkers kan worden gedaan, ongeacht hun leeftijd of functie binnen het bedrijf. Om de betrokkenheid te vergroten, kan er bijvoorbeeld een wedstrijd worden georganiseerd voor de leukste of meest creatieve foto. Dit zorgt voor extra enthousiasme en motivatie bij medewerkers om deel te nemen.

 

Arrenslee fotobooth op Kerstmarkt/ Winterfair

De Arrenslee Fotobooth is een geweldige toevoeging aan dit soort evenementen en biedt bezoekers de mogelijkheid om op een leuke en unieke manier de winter te vieren en mooie herinneringen vast te leggen. Want zeg nou zelf, een kerstmarkt zonder arrenslee kan toch niet!

De Arrenslee Fotobooth kan ook worden voorzien van branding-elementen, zoals het logo van de winterfair of een speciale boodschap voor de feestdagen. Hiermee wordt niet alleen een leuke activiteit aangeboden aan bezoekers, maar wordt tegelijkertijd ook de naamsbekendheid en merkidentiteit van de winterfair versterkt.

 

Kerstsfeer in winkelcentra met kerstman in arrenslee

Het winkelcentrum is een populaire bestemming tijdens de feestdagen, waar mensen komen om cadeaus te kopen, te genieten van de feestelijke sfeer en samen te zijn met hun dierbaren. De Arrenslee Fotobooth is een geweldige toevoeging aan deze sfeer en biedt shoppers de mogelijkheid om de feestdagen op een leuke manier te vieren en mooie herinneringen vast te leggen.

De Arrenslee Fotobooth kan in het winkelcentrum worden geplaatst op een centrale plek, zodat alle shoppers er gemakkelijk bij kunnen. Het biedt een unieke kans om samen met familie en vrienden op de foto te gaan met de Kerstman in zijn arrenslee. Dit zorgt voor extra sfeer en gezelligheid in het winkelcentrum en maakt het een leuke activiteit voor jong en oud. De arrenslee kan wat ons betreft dan ook niet ontbreken bij kerstactiviteiten in een winkelcentrum.

 

Arrenslee als decoratie

Een arrenslee kan ook worden gebruikt als decoratie voor een winter evenement. Door de arrenslee te decoreren met winterse accessoires, zoals kerstverlichting en slingers, creëer je een prachtige winterse sfeer. Gasten kunnen er foto’s van maken of er gewoon van genieten terwijl ze rondlopen op het evenement.

 

Arrenslee huren en combineren met

Een winterlunch of Doen-Eten-Kijken kan altijd wel een extra feestelijk tintje gebruiken. De Arrenslee Fotobooth biedt hierbij een geweldige toevoeging. Tijdens een winterlunch kunnen gasten tussen de gangen door even op de foto met de Kerstman in zijn arrenslee. Dit zorgt niet alleen voor mooie herinneringen, maar creëert ook een gezellige sfeer tijdens het eten.

Ook tijdens het uitdelen van kerstpakketten biedt de Arrenslee Fotobooth een leuke toevoeging. Medewerkers of klanten kunnen even op de foto met de Kerstman in zijn arrenslee tijdens het ontvangen van hun kerstpakket. Dit maakt het uitdelen van de pakketten niet alleen feestelijker, maar zorgt ook voor mooie herinneringen.

 

Zou je de arrenslee willen huren voor jouw Winterfestival of kerst- of winterevent? Met of zonder kerstman en rendieren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden van de arrenslee (en kerstman en rendieren) graag met je!