Houten huisjes & kramen

Kersthuisje huren bij Winter-entertainment.nl

U wilt een kersthuisje huren, dat kan! Of u nu 1 kersthuisje wilt huren of een complete kerstmarkt wilt realiseren, winter-entertainment heeft het in huis. Onze huisjes zijn licht van gewicht en makkelijk te vervoeren. Standaard voorzien van guirlandes, kerstverlichting, 2 paar ski’s en wat kerstcadeaus. Om dit geheel nog meer aan te kleden kunt u kiezen voor een extra decoratiepakket.

Houten huisjes en kramen voor de wintermaanden.

Winter-entertainment.nl levert de hele winter door! Als de kerst is geweest gaan sommige promotionele acties gewoon door. U kunt bij ons dezelfde houten huisjes huren, maar dan in winterse of zomerse sferen! Standaard voorzien van nepsneeuw, skistokken, ski’s, schaatsen en een slee. In overleg kunnen wij uw markt of plein nog verder aankleden. Ideaal voor uitdeel- en goodwill acties. Onze huisjes zijn al standaard voorzien van de nodige decoratie.

 

90% = maatwerk dus bel of stuur ons een bericht, wij bespreken uw plannen en onze mogelijkheden.

Maak een keuze of bespreek uw plannen

De basis van een bedrijfsevenement of kerstmarkt vindt u hier. Zodra de houten kersthuisjes en/of kramen staan als een huis kunt u beginnen aan de puntjes op de I. Tevens bieden wij wat standaard oplossingen ter ondersteuning, extra decoratie mogelijkheden, een anderhalve meter setting of andere concepten. Dit is hier te vinden.

Complete kerstmarkt

De meeste bezoekers van een kerstmarkt zullen geen idee hebben wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een kerstmarkt. Honderden meters kabels, meters lange prikkabels, kerstbomen, verlichting, decoratie, heaters, statafels, afvalverwerking, wegafzettingen en meer…

Ziet u door de kerstbomen het bos niet meer? Laat ons eens meedenken en problemen voor u oplossen. Indien gewenst kunnen wij een heel groot gedeelte van de kopzorgen en zelfs de gehele organisatie wegnemen. Er is genoeg met de kerst-bijlt gehakt om dit professioneel aan te kunnen vliegen.

Invulling van huisjes en kramen

Alle facilitaire zaken zijn geregeld maar u zoekt nog invulling voor de laatste kramen? Hierin kunnen wij u ook verder helpen. Wij bieden zelf enige invullingen: glühwein, chocolademelk, poffertjes, donuts, geprinte pannenkoeken, stamppotten, soepen, winter BBQ en complete lunch. Ook hebben wij onze eigen goed gevulde kerstpakketten die we op een feestelijke manier kunnen uitdelen aan uw medewerkers of collega’s.

Daarnaast maken wij nog gebruik van toeleveranciers: oude ambachten, foodtrucks, hotdogs stands, etc.