Looplampen

De meeste bedrijfsevenementen of kerstmarkten zijn tijdens de feestdagen vaak in de avonduren en zodoende is het vaak donker. Een veel gemaakt fout is toch de verlichting tijdens zo’n evenement.

Belangrijk om hier dus vooraf goed over na te denken. Wij kunnen u helpen een plan te maken om uw evenement of kerstmarkt goed uit te lichten.

Looplampen zijn NIET los te huur, deze worden alleen gebruikt voor grote opdrachten van onze klanten. Heeft u ook al gedacht aan winter– of kerstdecoratie?

Beschrijving

De meeste bedrijfsevenementen of kerstmarkten zijn tijdens de feestdagen vaak in de avonduren en zodoende is het vaak donker. Een veel gemaakt fout is toch de verlichting tijdens zo’n evenement. Belangrijk om hier dus vooraf goed over na te denken. Wij kunnen u helpen een plan te maken om uw evenement of kerstmarkt goed uit te lichten.

Looplampen zijn NIET los te huur, deze worden alleen gebruikt voor grote opdrachten van onze klanten. Heeft u ook al gedacht aan winter– of kerstdecoratie? Winter-Entertainment.nl is een totaalaanbieder, maar biedt ook deeloplossingen.

Bel of stuur een kort bericht en bespreek met ons de mogelijkheden.

Andere suggesties…